Rólam

A fotózás számomra szerelem. Nem egyszerűen elmondani szeretném mások történeteit, hanem teljes elkötelezettséggel igyekszem megragadni minden sokat kifejező pillantást vagy érintést azért, hogy az érzelmeket megörökítve a képsorok a Ti történeteteket meséljék el.

A fotózások alkalmával fontos számomra, hogy oldott légkört teremtsek, mert hiszen az általam készített képek így lesznek igazán őszinték.  Az, hogy egy szép emlék legyen a fotózás legalább annyira elengedhetetlen, mint a tökéletes képek.

Fontosnak tartom, hogy a közös munka előtt valamennyit már előzetesen beszélgessünk, ahol nemcsak az elmondott tartalomra figyelek, de igyekszem megtalálni azt is, hogy hogyan tudjak ügyfeleim igényeihez a legjobban alkalmazkodni. 

A fotózások alkalmával nemcsak az emberekhez való közvetlen viszonyomat tartom fontosnak, hanem azt is, hogy magas szintű technikai háttérrel rendelkezem. Nikon fényképező házak állnak rendelkezésemre és természetesen az alkalomhoz illő objektívekkel érkezem a fotózásra . Szükség esetén nemcsak fejvakukat, hanem külön fénytechnikát is viszek magammal, akár kültéri használatra is. 

Amennyiben a fényképezés megkívánja - például hosszabb esküvői fotózások - asszisztensemet is magammal viszem.

Emellett maximalista vagyok, így olyan részletekre is odafigyelek, amelyek esetleg elsőre nem is észrevehetőek, csak egyszerűen ránézésre 'szép a kép' . Az elkészült fotókat olyan nagy felbontásban adom át, amiből életnagyságú vászonkép is készülhet.

Megörökítsem a Te történetedet is? Örömmel várom jelentkezésedet!

Kapcsolatfelvétel

Osztd meg az oldalt!